Home»Sportservice Overijssel»Publicaties»Nieuws

Nieuws

15-3-2018

Oranje Fonds

Van 22 tot en met 26 mei vindt de Oranje Fonds Collecte weer plaats. Tijdens deze collecteweek kunnen jullie met jullie vereniging of stichting collecteren. 50% van het opgehaalde bedrag mogen jullie houden om aan de vereniging of stichting te besteden.
Vorig jaar haalden sommige verenigingen daar meer dan € 2.000 mee op!
Indien jullie hierin geïnteresseerd zijn, vraag dan hier vrijblijvend meer informatie op. Goed om te weten is dat jullie je tot en met 1 april in kunnen schrijven om te collecteren. Wacht dus niet te lang!

13-3-2018

Wil jij als bestuurslid van een sportvereniging in gesprek met andere bestuurders over onderwerpen die belangrijk zijn voor de toekomst van jouw club? Vind jij het van belang om te werken aan de ontwikkeling van jouw bestuur én jezelf als bestuurder? En wil je je laten inspireren door bestuurders uit andere takken van sport en uit andere gemeenten?

Kom dan op maandag 9 april naar dé sportbestuurdersontmoeting van Overijssel in Hellendoorn!

12-3-2018

Door de afspraken in het SER-energieakkoord duurzame groei zijn er inmiddels voor 19 branches erkende maatregelen energiebesparing opgesteld. Deze maatregelen geven invulling aan de wettelijke verplichting om energiebesparende maatregelen te nemen. Er zijn ook maatregelen opgesteld voor de sport- en recreatiebranche, deze gelden sinds 1 juli 2017. De maatregelen die op de lijst staan zijn binnen vijf jaar of korter terug te verdienen en zijn opgesteld in samenwerking met de brancheorganisaties.

12-3-2018

Een beperking hoeft je niet te beperken om de sneeuw in te gaan. De Nederlandse paraskiërs en -snowboarders bewijzen dat tijdens de Paralympische Spelen in PyeongChang. Wil jij dat ook? Genieten van de wintersport of de wereldtop bestormen en net als Bibian Mentel een gouden medaille winnen op de Paralympische Spelen? Kom op zaterdag 14 april naar de Para Snow Day in SnowWorld Zoetermeer.

12-3-2018

In opdracht van de Hersenstichting hebben het Mulier Instituut en het Kenniscentrum de rapportage ‘Succesvolle strategieën om de impact van beweeginterventies ter preventie van cognitieve achteruitgang te vergroten’ opgesteld. Doel van dit onderzoek was om meer zicht te krijgen op de strategieën om bereik, adoptie, implementatie en borging van beweeginterventies voor ouderen te vergroten.

9 pagina's1 2 3 4 5 6 7 8 9 > »

Artikel doorsturen

Geef uw gegevens en de gegevens van de geadresseerde op om een e-mail te sturen met een verwijzing naar het artikel.

U kunt ook eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen.


Uw gegevens

Uw naam*
Uw e-mailadres*

Geadresseerde

Naam*
E-mailadres*

Uw boodschap


* Verplicht veld