Home»Sportservice Overijssel»Publicaties»Nieuws

Nieuws

18-7-2017

In het najaar worden de Lerende Netwerken weer georganiseerd. Voor de regio Oost vindt op 18 september de bijeenkomst plaats in Almelo, voor de andere data klik hier

12-7-2017

De nieuws-special WMO-sportprojecten is verstuurd. In deze nieuws-special aandacht voor:

  • Samen Actief
  • Sport en Jeugdhulp scoren samen
  • Zorg voor Sport en Bewegen
  • Sociaal Vitaal
  • Combi Zorg voor Sport en Bewegen en Sociaal Vitaal
    in kleine Kernen
  • Schoolbuurtplein
  • Tools uit afgeronde projecten
12-7-2017

Heb je een handicap en wil je graag weten wat er mogelijk is qua sport en bewegen? Neem dan deel aan de Nederlandse Loterij Sport Tour. Een tour langs een aantal grote topsportevenementen van TeamNL in Nederland. Tijdens deze dag vol inspiratie voor sporters met een handicap, kunnen deelnemers zelf een aantal sporten uittesten en onder begeleiding van de trainers en begeleiders ontdekken wat er allemaal mogelijk is met een handicap. Als kers op de taart hebben de deelnemers gratis toegang tot het sportevenement. Al met al een topdag vol inspiratie voor mensen met een handicap!

06-7-2017

sportscontrainerTijdens de Urban Sports Week op het Museumplein in Amsterdam (6 t/m 9 juli) lanceert Nijha – ontwerper, adviseur en inrichter van (openbare) beweegruimtes - haar nieuwe SportContrainer Obstacle. De SportContrainer is een mobiele sportfaciliteit voor jong en oud. Een flexibel in te richten sportlocatie die op verschillende plekken in te zetten is. Precies daar waar mensen tegenwoordig graag sporten: dicht bij huis. Tijdens de Urban Sports Week kun je natuurlijk ook kennis maken met één van de andere urban sporten.

06-7-2017

Het lectoraat Sportpedagogiek en de projectgroep Sociale Veiligheid van Windesheim organiseren mét partners NOC*NSF, Deltion, Landstede, de Nationale Politie, Stichting School en Veiligheid, de gemeentes Arnhem en Rotterdam en Sportservice Overijssel en Zwolle een symposium over samenwerken aan een veilig sport- en schoolklimaat op:

donderdag 14 september 2017 van 15.00 - 20.00 uur op de Campus van Windesheim te Zwolle.

Meer informatie over het programma, voor wie het bestemd is, de kosten en het aanmelden|

Partners

06-7-2017

Het Trendscenario Volksgezondheid Toekomst Verkenning (VTV) laat zien hoe onze volksgezondheid er in 2040 uit zou kunnen zien als er vanaf nu niets meer zou veranderen. Zo kunnen maatschappelijke opgaven voor de toekomst geïdentificeerd worden. De VTV is een vierjaarlijks uitgave van het RIVM in opdracht van het ministerie van VWS.

6 pagina's1 2 3 4 5 6 > »

Artikel doorsturen

Geef uw gegevens en de gegevens van de geadresseerde op om een e-mail te sturen met een verwijzing naar het artikel.

U kunt ook eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen.


Uw gegevens

Uw naam*
Uw e-mailadres*

Geadresseerde

Naam*
E-mailadres*

Uw boodschap


* Verplicht veld