Home»Sportservice Overijssel»Publicaties»Nieuws»Bericht
Artikel afdrukken Artikel doorsturen
Nijha lanceert nieuwe sportcontrainer
06-07-2017

sportscontrainerTijdens de Urban Sports Week op het Museumplein in Amsterdam (6 t/m 9 juli) lanceert Nijha – ontwerper, adviseur en inrichter van (openbare) beweegruimtes - haar nieuwe SportContrainer Obstacle. De SportContrainer is een mobiele sportfaciliteit voor jong en oud. Een flexibel in te richten sportlocatie die op verschillende plekken in te zetten is. Precies daar waar mensen tegenwoordig graag sporten: dicht bij huis. Tijdens de Urban Sports Week kun je natuurlijk ook kennis maken met één van de andere urban sporten.

Na het succes van de SportContrainer Survival is Nijha meegegaan in de hedendaagse trend van de Urban Sports en heeft daarom de Obstacle-variant ontwikkeld in samenwerking met obstacle run expert Urban Sky. Deze variant is geïnspireerd op de vele obstacle runs die worden georganiseerd. De SportContrainer Obstacle is de ideale mix tussen de obstakels die we kennen uit de obstacle runs en de wensen die er in de wijk leven.

Tijdens de Urban Sports Week in Amsterdam kan iedere waaghals onder begeleiding van professionele urban sports instructeurs het parcours trotseren. Je beste ‘SportContrainer move’ kan je daarna delen via een foto op social media via de hastag #vandeuitdaging. Je maakt dan kans op deelnemerskaarten voor diverse Strongviking runs of obstacle runs in Nederland.

Nijha: expert in urban sports
Naast de SportContrainer kent Nijha nog meer urban sporten in haar assortiment. Op het Museumplein vind je bijvoorbeeld de Nijha WISH Streetball Courts terug. De enige FIBA gecertificeerde straatbasketbal courts van de wereld. Ook heeft Nijha in haar assortiment materialen voor onder andere de urban sporten YouFo, slackline, biketrial, bootcamp en calisthenics.

Geïnteresseerden in urban sports of de SportContrainer in je eigen wijk of gemeente? Kijk dan op www.sportcontrainer.nl of www.nijha.nl/urbansports. Of kom tijdens de Urban Sports Week langs op het Museumplein en ervaar de nieuwe SportContrainer en het 3x3 Streetball court.

Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Artikel doorsturen

Geef uw gegevens en de gegevens van de geadresseerde op om een e-mail te sturen met een verwijzing naar het artikel.

U kunt ook eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen.


Uw gegevens

Uw naam*
Uw e-mailadres*

Geadresseerde

Naam*
E-mailadres*

Uw boodschap


* Verplicht veld