Home»Sportservice Overijssel»Publicaties»Nieuws»Bericht
Artikel afdrukken Artikel doorsturen
Tour langs topsportevenementen
12-07-2017

Heb je een handicap en wil je graag weten wat er mogelijk is qua sport en bewegen? Neem dan deel aan de Nederlandse Loterij Sport Tour. Een tour langs een aantal grote topsportevenementen van TeamNL in Nederland. Tijdens deze dag vol inspiratie voor sporters met een handicap, kunnen deelnemers zelf een aantal sporten uittesten en onder begeleiding van de trainers en begeleiders ontdekken wat er allemaal mogelijk is met een handicap. Als kers op de taart hebben de deelnemers gratis toegang tot het sportevenement. Al met al een topdag vol inspiratie voor mensen met een handicap!

De topsportevenementen
Op vrijdag 14 juli start de tour bij het NK Atletiek in Utrecht (tussen 13.00 en 20.00 uur), op vrijdag 25 augustus zijn ze te gast bij het EK Hockey in het Amsterdamse Bos en op vrijdag 15 september (ochtend) is de Triathlon in Rotterdam de topsportomgeving waar de Nederlandse Loterij Sport Tour aanwezig is.

Aanmelden
Opgeven voor één van bovenstaande evenementen kan via info@nederlandseloterijsporttour.nl. Na opgave ontvangt diegene van een startbewijs voor gratis toegang tot één van de sportevenementen, samen met alle praktische informatie. Meer informatie: info@nederlandseloterijsporttour.nl

Een initiatief van
Nederlandse Loterij heeft als missie bijdragen aan een gelukkiger en gezonder Nederland. Een flink deel van onze opbrengst wordt gebruikt om sport en beweging voor iedereen toegankelijk te maken. Van jong tot oud, van Olympisch tot paralympisch, en van revalidatie tot gehandicaptensport. Nederlandse Loterij is partner van NOC*NSF, TeamNL en Fonds Gehandicaptensport.

Bron: NOC*NSF

Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Artikel doorsturen

Geef uw gegevens en de gegevens van de geadresseerde op om een e-mail te sturen met een verwijzing naar het artikel.

U kunt ook eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen.


Uw gegevens

Uw naam*
Uw e-mailadres*

Geadresseerde

Naam*
E-mailadres*

Uw boodschap


* Verplicht veld