Home»Sportservice Overijssel»Publicaties»Nieuws»Bericht
Artikel afdrukken Artikel doorsturen
Wie is uw sporttalent van het jaar?
09-08-2017

Nomineer uw sporter of sportteam voor de titel Uniek Sporttalent!
Kent u één of meerdere breedtesporters* met een lichamelijke, visuele en/of verstandelijke handicap die wat u betreft absoluut deze titel verdienen? Omdat hij/zij er voor heeft/hebben gezorgd dat de gehandicaptensport binnen de vereniging op de kaart is gezet, een voorbeeld is voor alle andere sporters met een handicap door het tonen van lef en doorzettingsvermogen of gewoonweg omdat hij/zij een fijn sportmaatje is. Laat het weten via www.unieksporttalent.nl.

Hoe werkt de verkiezing?
De stemsite www.unieksporttalent.nl staat vanaf 15 juni 2017 live. Iedereen kan dan zijn/haar favoriete sporter* nomineren. Vanaf 1 oktober a.s. kan er gestemd worden.Van 31 oktober tot en met 9 november is de halve finale. Op 28 november 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt op het jaarlijks Nationaal Gala voor de Gehandicaptensport in de Amsterdam ArenA.

Meerdere stemrondes, telkens weer kans
Er zijn 3 voorrondes om te stemmen. Per ronde gaat er 1 individuele - en 1 team sporter met de meeste stemmen door naar de halve finale. Na elke ronde gaat het aantal stemmen weer op 0 en kan er eventueel weer opnieuw meegedaan worden. Iedereen maakt dus elke ronde weer evenveel kans op het behalen van de halve finale.

Wildcards
Onder alle inzendingen deelt de jury nog 2 wildcards uit op basis van de motivatie en het verhaal achter de inzending. De wildcard geeft direct toegang tot de halve finale.

Het prijzenpakket
Naast de titel Uniek Sporttalent en de uitnodiging om bij meerdere sportevenementen aanwezig te zijn krijgt de winnaar :

  • Een coaching/training naar keuze
  • Een geldbedrag van € 750 (te besteden aan sport- en/of spelmateriaal)

Daarnaast krijgt de vereniging van de winnaar een bedrag van maar liefst € 5.000 te gebruiken voor de doorontwikkeling van de gehandicaptensport.

Voor meer informatie zie: www.unieksporttalent.nl.

(*) topsporters en sporters vanuit een Talentenprogramma zijn van deelname uitgesloten

Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Artikel doorsturen

Geef uw gegevens en de gegevens van de geadresseerde op om een e-mail te sturen met een verwijzing naar het artikel.

U kunt ook eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen.


Uw gegevens

Uw naam*
Uw e-mailadres*

Geadresseerde

Naam*
E-mailadres*

Uw boodschap


* Verplicht veld