Home»Sportservice Overijssel»Publicaties»Nieuws»Bericht
Artikel afdrukken Artikel doorsturen
Uitnodiging Beweegfeest - Deventer
10-10-2017

FlyerOp zaterdag 4 november organiseert Sportbedrijf Deventer met tal van andere organisaties en sportverenigingen het grote Beweegfeest in Sport- en Belevingscentrum de Scheg. Een ochtend vol gratis kennismakingsworkshops en clinics voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar met hun ouders/verzorgers, pedagogisch medewerkers, docenten en andere geïnteresseerden uit Deventer en omstreken.

Van kinderyoga, gympret, peuter/kleutervoetbal, fietskriebels, peuterjudo, ping en pong speelclub, beweegkriebels en muziek op schoot, tot informatie over gezonde voeding en traktaties, motorische ontwikkeling van het jonge kind, ruimte voor jongens, ouder & kindzwemmen, Superspetters en kinder EHBO. Kortom, doe mee en maak kennis van al deze leuke manieren van bewegen, spelen, (op)voeding en ontwikkeling voor jonge kinderen (met ouders).

Er vinden drie workshoprondes plaats, waarbij een aantal alleen voor volwassenen geschikt is. Speciaal hiervoor is er ook een leuke oppasruimte ingericht waar kinderen veilig en onder professionele begeleiding kunnen verblijven, spelen en knutselen.

Na afloop is er voor alle deelnemers een goed gevulde goodiebag! Voor meer informatie bekijk de uitnodiging. Schrijf u nu gratis in via www.sportbedrijfdeventer.nl/beweegfeest.

Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Artikel doorsturen

Geef uw gegevens en de gegevens van de geadresseerde op om een e-mail te sturen met een verwijzing naar het artikel.

U kunt ook eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen.


Uw gegevens

Uw naam*
Uw e-mailadres*

Geadresseerde

Naam*
E-mailadres*

Uw boodschap


* Verplicht veld