Home»Sportservice Overijssel»Publicaties»Nieuws»Bericht
Artikel afdrukken Artikel doorsturen
AH Schaatsactie!
10-01-2018

In september heeft AH samen met NOC*NSF en veel sportbonden met veel succes een spaaractie gehouden met als doel meer Nederlanders aan het sporten te krijgen. Veel schaatsverenigingen hebben hier ook aan meegedaan door proeflessen aan te bieden via deze spaaractie. Met de AH Sportactie van de afgelopen maanden hebben de meeste clubs tientallen sporters op bezoek gehad bij hun reguliere trainingen. Bekijk de resultaten in deze infographic

Vanwege dit succes hebben AH, NOC*NSF en de KNSB wederom de krachten gebundeld om dit seizoen tijdens de piek van winterse kou en de Olympische Spelen, wanneer schaatsen voor heel Nederland top of mind is, de speciale AH Schaatsactie te organiseren voor alleen schaatsen en ijs gerelateerde activiteiten.

De vervolgactie!
Bij de aankoop van winterse stamppotgroenten krijgen consumenten vanaf 29 januari een zegel. Ze kunnen met deze zegel direct een proefles of training boeken bij de deelnemende verenigingen en andere deelnemende organisaties (bijvoorbeeld schaatsscholen). 1 zegel is 1 les die ingeleverd kan worden tot uiterlijk 1 april of zolang de ijsbanen open zijn.

Hoe doe je als vereniging mee?
De eerste stap naar deelname is je als club te registeren via www.clubprofiel.nl. Verenigingen die al eerder hebben meegedaan hoeven niet opnieuw een account aan te maken.

Voor meer informatie en ondersteuning zie ook de website van de KNSB

Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Artikel doorsturen

Geef uw gegevens en de gegevens van de geadresseerde op om een e-mail te sturen met een verwijzing naar het artikel.

U kunt ook eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen.


Uw gegevens

Uw naam*
Uw e-mailadres*

Geadresseerde

Naam*
E-mailadres*

Uw boodschap


* Verplicht veld