Home»Sportservice Overijssel»Publicaties»Nieuws»Bericht
Artikel afdrukken Artikel doorsturen
Word jij de nieuwe Bibian Mentel?
12-03-2018

Een beperking hoeft je niet te beperken om de sneeuw in te gaan. De Nederlandse paraskiërs en -snowboarders bewijzen dat tijdens de Paralympische Spelen in PyeongChang. Wil jij dat ook? Genieten van de wintersport of de wereldtop bestormen en net als Bibian Mentel een gouden medaille winnen op de Paralympische Spelen? Kom op zaterdag 14 april naar de Para Snow Day in SnowWorld Zoetermeer.

De Para Snow Day wordt georganiseerd door de Nederlandse Ski Vereniging in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation en Ready to Sport. Tijdens deze dag in SnowWorld Zoetermeer kunnen mensen met een lichamelijke of visuele beperking kennismaken met het paraskiën en -snowboarden. En wie al enige ervaring heeft met deze sporten kan deelnemen aan de talentscout.

Voor meer informatie zie de website van de Para Snow Day of laat je inspireren door het promotiefilmpje van Bibian Mentel.

Bekijk ook de promotiefilmpjes van Lisa Bunschoten, Renske van Beek, Chris Vos, Anna Jochemsen, Jeroen Kampschreur, Niels de Langen, Jeffrey Stuut en Linda van Impelen.

Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Artikel doorsturen

Geef uw gegevens en de gegevens van de geadresseerde op om een e-mail te sturen met een verwijzing naar het artikel.

U kunt ook eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen.


Uw gegevens

Uw naam*
Uw e-mailadres*

Geadresseerde

Naam*
E-mailadres*

Uw boodschap


* Verplicht veld