Home»Sportservice Overijssel»Publicaties»Nieuws»Bericht
Artikel afdrukken Artikel doorsturen
FBK Classics voor Twentse senioren
03-05-2018

Op woensdagochtend 30 mei 2018 zetten de FBK Games en Olga Commandeur Twentse senioren in het FBK Stadion in Hengelo in beweging. Bewegen zorgt namelijk voor vitaliteit en welzijn, en samen bewegen is bovendien leuk en gezellig. De ochtend staat in het teken van bewegen en ontmoeten.

Olga Commandeur, voormalig Olympisch atlete en bekend van het tv-programma Nederland in Beweging, verzorgt een beweegclinic. Hierbij laat ze het verschil voelen tussen een actieve en inactieve houding. Daarnaast wordt er natuurlijk bewogen op muziek.

Clinics bieden deelnemers de gelegenheid kennis te maken met verschillende vormen van bewegen. Het programma van de clinics staat nog niet volledig vast, maar om alvast een tipje van de sluier op te lichten: er worden onder andere clinics stoelyoga, tai chi, zumba gold, pilates en balans aangeboden. Daarnaast is er een vitaliteitsmarkt, waar verenigingen en organisaties hun aanbod presenteren.

De FBK Classics zijn voor alle senioren, die het leuk vinden om in beweging te komen! Ook zonder ervaring kan deelgenomen worden. Deelname aan de clinics is gratis en is inclusief een aantal consumptiebonnen voor koffie/thee en een broodje.
Aanmelden kan door uiterlijk 23 mei een mail te sturen naar m.kenkhuis@fbkgames.nl onder vermelding van voor en achternaam.

Meer informatie: FBK Games
 

Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Artikel doorsturen

Geef uw gegevens en de gegevens van de geadresseerde op om een e-mail te sturen met een verwijzing naar het artikel.

U kunt ook eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen.


Uw gegevens

Uw naam*
Uw e-mailadres*

Geadresseerde

Naam*
E-mailadres*

Uw boodschap


* Verplicht veld