Maar natuurlijk! uitnodiging kennisevent Sociale Kwaliteit

Met veel plezier nodigen wij je uit voor het kennisevent-in-tuinfeest-stijl op vrijdag 21 juni. Onder de noemer ‘Maar natuurlijk!’ kun je die middag ongedwongen genieten van verrassende workshops, goede voorbeelden en korte masterclasses. Er wordt begonnen met een welkom door de gedeputeerde en er wordt afgesloten met de bekende tv-tuinman Lodewijk Hoekstra en een gezellige borrel.

De workshops zijn verdeeld over drie afwisselende en inspirerende routes. Elke route bevat een masterclass, een workshop en een sessie over persoonlijke groei. Op deze website vind je meer informatie over het programma, de routes en de bijbehorende workshops. Bij aanmelding kun je aangeven welke route je wilt volgen. Aanmelden kan tot en met zondag 16 juni via het aanmeldformulier.

Je kunt 21 juni veel kennis en inspiratie opdoen voor je eigen projecten op het gebied van Sociale Kwaliteit. Bovendien biedt het de ideale gelegenheid voor ontmoetingen. Zien wij je aanmelding tegemoet? Maar natuurlijk toch!

Programma

13.00 uur    Ontvangst in de tuin van het provinciehuis
13.30 uur    Aftrap door gedeputeerde
14.00 uur    Routes Roos, IJzerhard en Klimop
16.15 uur     Keynote door Lodewijk Hoekstra
16.45 uur    Afsluitende borrel

Meer informatie  

Hier vind je alle details over het programma en de routes. Je kunt ook mailen naar socialekwaliteit@overijssel.nl.

Routebeschrijving

Het kennisevent ‘Maar natuurlijk!’ vindt plaats in de tuin van het provinciehuis.
Adres: Luttenbergstraat 2, Zwolle.

Het provinciehuis is vanaf het NS-station prima te voet (15 minuten) en per bus bereikbaar (o.a. via lijn 1, Oosterenk). Onder meer de haltes Provinciehuis en Schuurmanstraat zijn gesitueerd rond het provinciehuis. Kom je met de auto? Dan kun je parkeren bij het provinciehuis zelf.