Terugblik studiereis 21 mei 2019

Op dinsdag 21 mei 2019 vond vanuit de Buurtsportcoach Academy de studiereis ‘Sportieve openbare ruimte’ plaats. Met een bus vol enthousiaste buurtsportcoaches, beleidsmedewerkers sport en openbare ruimte werden diverse projecten in Arnhem bezocht. Doel van de studiereis was om de deelnemers te informeren en inspireren om ook binnen hun gemeente met het thema (verder) aan de slag te gaan!
De studiereis werd georganiseerd vanuit de Buurtsportcoach Academy Overijssel, een initiatief van Sportservice Overijssel en Hogeschool Windesheim. De studiereis werd georganiseerd in samenwerking met het Mulier Instituut en Sportbedrijf Arnhem.
Met behulp van een aantal foto’s, quotes en feitjes blikken we terug op deze leuke, maar vooral ook bijzondere en interessante dag.
Download hier de factsheet.

Bekijk hieronder een impressie van de studiereis: