Bijeenkomst VSG Young Professionals Network Oost

Durf te delen en durf te vragen
Op woensdag 27 november organiseert het VSG-Young Professionals Network de YPN E-sports sharepoint.

Wil jij ook meer weten over het in beweging brengen van mensen via E-sports en het zelf uitproberen? En wil jij ook investeren in een netwerk waarin je kennis kunt uitwisselen met andere sportprofessionals? Kom dan naar de YPN Sharepoint sessie op woensdagmiddag 27 november in het Gelredome in Arnhem!

Op woensdag 27 november organiseert het VSG-Young Professionals Network Oost een YPN Sharepoint bijeenkomst. Dit keer een sessie bij Vitesse E-sports Academy in het Gelredome. Deze en volgende sharepointsessies staan geheel in het teken van durf te delen en durf te vragen. Iedereen is welkom, ook als je (nog) geen concrete vraag hebt.

De sessie start met een spreker van de Vitesse E-sports Academy die vertelt over de wijze waarop zij E-sports hebben georganiseerd. Vanuit zijn expertise verteld hij ook over E-sports in bredere context dan sport gerelateerde spellen. Ook mogen we zelf ‘achter de knoppen’ gaan zitten in de Esports lounge!

Naast kennis en informatie opdoen over E-sports is de sessie een leuke kans om als young professional elkaar het “hemd van het lijf” te vragen over andere inhoudelijke thema’s (denk aan sport- en preventieakkoord, sport en bewegen binnen de eigen organisatie, versterken van sportverenigingen, omgevingswet etc.), persoonlijke ontwikkeling (bijv. werken aan belangrijke vaardigheden voor nu en in je verdere carrière, wat drijft jou in je werk en wat volgens jou een werkgever aantrekkelijk maakt om voor te werken) en tegelijkertijd netwerken en meer. It’s up to you!

De sessie is van 14.00 – 16.30 uur. Inloop vanaf 13:30 uur.

Deelnemen?
Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst via het inschrijfformulier.