Home»advies & ondersteuning»Gemeenten»Gemeenteraadsverkiezingen 2018
Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Gemeenteraadsverkiezingen 2018

GR2018Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen (GR2018). Dat lijkt nog ver weg maar politieke partijen schrijven nú al hun verkiezingsprogramma’s. Dé gelegenheid om sport een mooie plek te geven in de verkiezingsprogramma’s, maar ook om na de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 een prominente plek voor sport op de lokale politieke agenda te houden. Vooral de sportclubs kunnen de lokale politiek inspireren met de kracht van sport door hen uit te nodigen op hun club of samen een werkbezoek of (sport)debat te organiseren.

Maakt u zich sterk voor de sport?
In de komende tijd worden in zoveel mogelijk gemeenten Sportcampagne Teams ingericht, die samen met de lokale sportorganisaties, zoals Sportservice Overijssel, campagneacties op gaan zetten om sport onder de aandacht te brengen van de politiek. Wilt u de relatie tussen uw sportclub en de lokale politiek verder verbeteren of heeft u andere sportieve ambities, meld u dan aan om deel te nemen aan het Sportcampagne Team in jullie gemeente via www.gr2018sport.nl. Op die website is ook alle informatie te vinden over de sportcampagne.

Ondersteuning
Om u te ondersteunen zijn er diverse communicatiemiddelen en toolkits gemaakt, deze zijn te vinden op www.gr2018sport.nl. Hieronder een aantal downloads:

Meer informatie over deze campagne? Neem contact op met Hack Goettsch (hgoettsch@sportserviceoverijssel.nl).

Sportcampagneteam NL is een samenwerking van sportbonden, NOC*NSF, Sportkracht12 en de Vereniging Sport en Gemeenten met medewerking van het Mulier Instituut en het Kenniscentrum Sport.

 

Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Contact

Hack Goettsch
maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur
telefoon: 038 - 457 77 75 / 06 - 51 25 08 24
Mail Hack Goettsch

Artikel doorsturen

Geef uw gegevens en de gegevens van de geadresseerde op om een e-mail te sturen met een verwijzing naar het artikel.

U kunt ook eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen.


Uw gegevens

Uw naam*
Uw e-mailadres*

Geadresseerde

Naam*
E-mailadres*

Uw boodschap


* Verplicht veld