Digitaal adviesgesprek voor initiatieven sport & bewegen in de buitenruimte

Heb je een idee waarmee sport & bewegen in de openbare ruimte in Overijssel nog beter wordt ingezet en/of overweeg je een subsidieaanvraag in te dienen en heb je nog vragen en/of advies nodig? Wij denken graag mee tijdens een digitaal adviesgesprek. Hiervoor hoef jij de deur niet uit, dit kan dus bij jouw thuis ‘aan de keukentafel’, praktisch en duurzaam. Het enige wat je nodig hebt is een laptop/tablet met internetverbinding.

Aanmelden voor een vrijblijvend digitaal adviesgesprek

Het eerst volgende moment voor de digitale adviesgesprekken in de avond is gepland op maandagavond 18 november 2019, de digitale spreekuren op maandagavond zijn gepland t/m 16 december 2019. Wil je gebruikmaken van een vrijblijvend digitaal adviesgesprek met een adviseur van Sportservice Overijssel stuur dan een e-mail naar buitenruimte@sportserviceoverijssel.nl. In overleg wordt dan het tijdstip van het digitale adviesgesprek gekozen en ontvang je meer info met een link die we gebruiken voor het digitale adviesgesprek. Kun je aanstaande maandag niet en wil je wel gebruikmaken van deze service? Stuur ons dan ook een e-mail, wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Subsidieregeling provincie Overijssel

De provincie Overijssel ondersteunt initiatiefnemers met plannen voor buiten bewegen. Daarvoor staat o.a. tot 31 december de subsidieregeling ‘Bewegen in de openbare ruimte 2.0’ open. Begin 2019 heeft de provincie voor het eerst een subsidieronde gehouden voor initiatieven rond buiten bewegen. Gedeputeerde Roy de Witte: “Heel veel sportieve plannenmakers hebben voorstellen ingediend waaruit we vijf mooie initiatieven hebben kunnen ondersteunen. Er is onder meer een beweegroute aangelegd, jongeren zijn opgeleid tot basketbalinstructeur en er ligt een mooi plan voor een multifunctioneel beweegveld. Ik hoop dat we in deze tweede ronde weer een aantal sportieve initiatieven kunnen ondersteunen en zo samen nog meer mensen in beweging krijgen.” De provincie is op zoek naar plannen die vernieuwend zijn en verschillende partijen samen brengen rond sport en bewegen. Ook moet het gaan om een initiatief dat voor iedereen toegankelijk is.

Subsidie aanvragen
Subsidie aanvragen kan digitaal van 15 oktober tot en met 31 december via het subsidieloket van de provincie. De subsidieaanvragen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Heb je hulp/advies nodig, maak dan gebruik van een digitaal adviesgesprek