//www.sportserviceoverijssel.nl/wp-content/uploads/2018/10/missie3.jpg

Missie en uitgangspunten

Missie

We willen allemaal langer gezond, vitaal, zelfstandig en sociaal actief zijn. Sportservice Overijssel motiveert, adviseert en verbindt iedereen die zich (professioneel) bezighoudt met vitaliteit en gezondheid.

Onze uitgangspunten

  • We maken ons sterk voor een optimaal sport- en beweegklimaat: sport en bewegen voor iedereen bereikbaar!
  • We gaan voor meer effectiviteit en impact om de waarde van sport en bewegen zo optimaal mogelijk te benutten.
  • Ons sport- en beweegnetwerk is de grootste kracht. We versnellen samenwerking en verzamelen en combineren collectieve kennis.
  • Innovatie vormt onze rode draad. Nieuwe ontwikkelingen en kennis nemen we mee in al onze werkzaamheden.

 

Professioneel

Ons team bestaat uit ervaren en vakkundige professionals.
Dit merkt u aan de wijze waarop we met u omgaan, maar ook in de wijze waarop we werken en opdrachten uitvoeren.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid is de basis voor samenwerking. Wij hebben de afgelopen jaren aangetoond een betrouwbare partner te zijn. We leveren kwaliteit, doen wat we beloven en geven informatie en advies die relevant is.

Ervaren

Sportservice Overijssel bestaat al 53 jaar!
We weten goed wat er in Overijssel speelt en dankzij ons zorgvuldig opgebouwde netwerk kunnen we snel verbindingen leggen.


Onafhankelijk

Wij zijn als onafhankelijke organisatie niet verbonden aan de overheid, andere organisaties of het bedrijfsleven. Wij zijn daarom als geen ander in staat bruggen te slaan en samenwerkingen aan te gaan en een bijdrage te leveren aan een Vitaal Overijssel.

Innovatief

We zijn op de hoogte van trends en actuele ontwikkelingen. Met onze creativiteit ontwikkelen we nieuwe producten en diensten. Wij denken ‘out of the box’ en vinden dat er ruimte moet zijn om te experimenteren met nieuwe aanpakken.

Flexibel

We spelen graag in op uw wensen en houden rekening met uw specifieke situatie. Maatwerk voor het beste resultaat staat daarbij altijd voorop.

Opdrachtgevers en partners vertellen