PEPTALK – DE BETROKKEN OUDER!? (WEBINAR)

Na een succesvolle eerste editie van Peptalk – voor trainers en coaches, organiseert Sportservice Zwolle een tweede editie. Ditmaal online! Op vrijdag 19 juni 2020 zal er en Webinar gehouden worden over het thema; De betrokken ouder!?

Nicolette van Veldhoven, lector sportpedagogiek, zal tijdens deze digitale scholingswijze een ieder meenemen in het pedagogische klimaat binnen een vereniging. Voornamelijk de betrokken ouder zal tijdens deze sessie aan bod komen. Hoe krijg en houdt je ouders betrokken, hoe beïnvloed je het gedrag van ouders langs de lijn, en wat kan jij als trainer doen om samen met ouders een fijne sfeer te creëren?

Deelnemers
De webinar PEPTALK – De betrokken ouder!’ is bedoeld voor trainers en coaches, bestuursleden, vrijwilligers en andere betrokkenen van Zwolse sportverenigingen.

Datum en tijd
De webinar PEPTALK – De betrokken ouder!’ vindt plaats op vrijdagavond 19 juni 2020. De start om 20.00 en duurt tot +/- 21.00 uur. LET OP: Na de aanmelding ontvangt u opnieuw een email van Clickmeeting om je te registreren voor de webinar. Dit is nodig om jouw unieke ticket op te halen. Op de dag zelf ontvang je een email met spelregels van de webinar.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze webinar.

Klik hier voor aanmelden.