//www.sportserviceoverijssel.nl/wp-content/uploads/2018/05/advisor-banner.jpg
  • Liselot ter Harmsel

Fit & Gezond

VOOR WIE

Gemeenten

AANLEIDING

Voor het opstellen van sport- en beweegbeleid of om beleid te monitoren/benchmarken is het voor gemeenten van belang om te beschikken over actuele cijfers m.b.t. het sport- en beweeggedrag en de leefstijl van haar inwoners. Bijvoorbeeld het percentage jeugd dat lid is van een sportvereniging en percentage volwassenen dat voldoet aan de beweegnorm.

UITVOERING

Sportservice Overijssel heeft ruime ervaring met het uitvoeren van leefstijlonderzoeken. Fit & Gezond is een onderzoek naar de gezondheid, het welzijn en de leefstijl van de inwoners van Overijssel. Het onderzoek van 2016 is een samenwerkingsverband tussen GGD Twente, GGD IJsselland en Sportservice Overijssel. Elke organisatie heeft een eigen rapportage (of factsheets) opgesteld. Sportservice Overijssel legt hierbij het accent op sport en bewegen.

Contact

Ook voor gemeenten buiten de provincie Overijssel heeft Sportservice Overijssel diverse leefstijlonderzoeken uitgevoerd. We bespreken graag met je de mogelijkheden als je interesse hebt in het uitvoeren van een leefstijlonderzoek binnen je gemeente.

Liselot ter Harmsel
038-4577780 klik en bel nu
ltharmsel@sportserviceoverijssel.nl