Scholingen en cursussen voor buurtsportcoaches

Er worden weer scholingen en cursussen aangeboden voor buurtsportcoaches en combinatiefunctionarissen! Vanuit Hogeschool Windesheim en collega sportservices worden er in het schooljaar 2019-2020 diverse activiteiten aangeboden. Hieronder een overzicht van een aantal interessante scholingen/cursussen in de regio!

 

Cursus bewegend leren (Calo, Hogeschool Windesheim)
Data:  12 februari en 18 maart 2020 (14.00 – 17.00)
Locatie: Calo, Hogeschool Windesheim in Zwolle. 

Hoe kun je meer bewegen stimuleren en integreren in het dagelijkse lesgeven, en daarbij bewegen combineren met leren? Dit leer je in de cursus Bewegend Leren. Voor meer informatie klik hier.

 

Diverse scholingen ‘Speciaal Bewegen’ (Special Heroes i.s.m. Hogeschool Windesheim)
Meedoen is plezier maken, je grenzen verleggen, talenten ontdekken en andere mensen ontmoeten. Het maakt je trots, vergroot je zelfvertrouwen, geeft kracht en is ook nog gezond! Om zoveel mogelijk mensen met een beperking mee te laten doen is het belangrijk dat er voldoende deskundigheid is bij diverse aanbieders van sport en cultuur. Stichting Special Heroes verzorgt daarom o.a. scholingen in samenwerking met diverse partners als NOC*NSF, diverse sportbonden, Hogeschool Windesheim (Calo), Hanze Hogeschool Groningen en Kenniscentrum Sport. Voor meer informatie klik hier.