Voor het jaar 2019 biedt de Buurtsportcoach Academy masterclasses, werkbezoeken, cursussen en innovatiewerkplaatsen aan.

  • Masterclass: Tijdens de masterclasses staan diverse thema’s centraal. Samen met een inhoudelijk expert ga je op bepaalde thema’s de verdieping in met theorie/onderzoek en praktijk!
  • Werkbezoek: Tijdens een werkbezoek ga je een kijkje in de keuken nemen bij een andere organisatie/gemeente. Een werkbezoek kan zowel binnen als buiten de provincie Overijssel plaatsvinden. Bij de werkbezoeken wordt er ingesprongen op de actualiteit. Niet alle werkbezoeken staan daarom al op de jaarplanning.
  • Cursus: Tijdens cursussen ga je je kennis verder ontwikkelen rondom een bepaald thema. De cursus bestaat uit 3 dagdelen.
  • Innovatiewerkplaats: In een innovatiewerkplaats wordt gewerkt aan ‘kennisontwikkeling’ waarbij een verbinding wordt gelegd tussen de beroepspraktijk, onderwijs en onderzoek. Het is een ‘leeromgeving’ waarin je samen met professionals, onderzoekers en studenten werkt aan een complex vraagstuk uit de beroepspraktijk of de samenleving.

Hieronder de scholingskalender voor het jaar 2019. De scholingskalender wordt gedurende het jaar steeds verder gevuld.

Scholingskalender 2019

Woensdag 30 januari 2019: Innovatiewerkplaats (start)
Jeugdsport en talentontwikkeling

meerdere dagdelen
Zwolle

 

Dinsdag 26 februari 2019: Werkbezoek
Beweegmakelaar
1 dagdeel (ochtend)
Deventer

 

Dinsdag 5 maart 2019:  Masterclass
Talentherkenning

1 dagdeel (middag)
Deventer

 

Dinsdag 21 mei 2019: Masterclass & Werkbezoek
Jeugdsport en talentontwikkeling

1 dag
Deventer

 

Donderdag 19 september, 17 oktober en 14 november 2019: Cursus
Lerend Beleid

3 dagen
In de cursus krijg je de meest recente inzichten aangereikt uit de beleidskunde en leer je deze toepassen op de eigen werksituatie.
Zwolle

 

Woensdag 20 november (15.00 – 22.00 uur) en donderdag 21 november (09.00 – 15.00 uur) 2019:  Studie 2 daagse
Tijdens de studie 2-daagse gaan we nader in op de thema’s van het Landelijk Sportakkoord en de rol die jij als buurtsportcoach binnen de thema’s kunt vervullen.
2 dagen
Enschede