Home»sport & beweegprojecten»Actuele projecten»Buurtsportcoach Academy
Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Buurtsportcoach Academy

LogoDe Buurtsportcoach Academy gaat door in 2018-2019 dankzij een subsidie van de provincie Overijssel. De Buurtsportcoach Academy heeft als doel het geven van een kwaliteitsimpuls aan de kennis en vaardigheden van buurtsportcoaches waardoor zij in staat zijn de maatschappelijke betekenis van sport en bewegen (beter) te benutten voor het sportief participeren van kwetsbare burgers in de gemeente.

Samen met lokale sportbedrijven en de klankbordgroep wordt momenteel de scholingskalender ontwikkeld, met onder meer werkbezoeken en masterclasses. Nieuw op de kalender zijn cursussen (3 dagdelen) en innovatiewerkplaatsen, waar professionals, onderzoekers en studenten samenwerken aan een complex vraagstuk uit de beroepspraktijk of de samenleving.

De activiteiten zijn primair bedoeld voor de combinatiefunctionarissen/ buurtsportcoaches in Overijssel, maar uiteraard zijn ook andere sportcollega’s of collega’s uit andere provincies van harte welkom. Bekijk hier de scholingskalender 2018 - 2019.

Nieuwsalert
Via speciale mailings houden we de buurtsportcoaches in Overijssel op de hoogte van ontwikkelingen en de geplande bijeenkomsten. Ben je sinds kort aan het werk als buurtsportcoach in Overijssel of sta je om een andere reden nog niet op onze mailinglist, meld je dan aan voro de nieuwsalert door een email te sturen naar Liselot ter Harmsel.

Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Contact

Liselot ter Harmsel
ma t/m do: 08.00 - 16.00 uur
telefoon: 038-4577780
Mail Liselot ter Harmsel

Arjan van der Velde
maandag t/m donderdag
telefoon: 038 - 457 77 72 dinsdag tel: 06 - 12 17 19 18
Mail Arjan van der Velde

Artikel doorsturen

Geef uw gegevens en de gegevens van de geadresseerde op om een e-mail te sturen met een verwijzing naar het artikel.

U kunt ook eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen.


Uw gegevens

Uw naam*
Uw e-mailadres*

Geadresseerde

Naam*
E-mailadres*

Uw boodschap


* Verplicht veld