Home»sport & beweegprojecten»Jeugd»Sportieve Opvang
Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Sportieve Opvang

‘Sportieve opvang’ is bedoeld om sportverenigingen, kinderopvangorganisaties, gemeenten en andere betrokkenen te inspireren en ondersteunen bij het ontwikkelen van een doorgaande lijn als het gaat om het stimuleren van een gezonde, actieve leefstijl voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.
Het ontwikkelen van eenduidigheid in deze doorgaande lijn is zeer wenselijk. In de invloedssfeer van de jongste kinderen van 0-4 jaar bevinden zich naast uiteraard de ouders steeds vaker ook pedagogisch medewerkers van kinderopvang-organisaties en peuterspeelzaalwerk, consultatiebureaumedewerkers, peutergymleiding, etc.

Sportservice Overijssel heeft in opdracht van de provincie Overijssel onder de noemer “Coach actieve leefstijl 0-4 jaar” ervaringsgegevens verzameld met betrekking tot de inzet van een coach/combinatiefunctionaris, gericht op het stimuleren van een actieve en gezonde leefstijl voor kinderen in de leeftijd 0-4 jaar.
Kinderopvangorganisaties zijn mogelijke partners bij de aanstelling van combinatiefunctionarissen en buurtsportcoaches in een groeiend aantal Overijsselse gemeenten.
Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Contact

Liselot ter Harmsel
ma t/m do: 08.00 - 16.00 uur
telefoon: 038-4577780
Mail Liselot ter Harmsel

Artikel doorsturen

Geef uw gegevens en de gegevens van de geadresseerde op om een e-mail te sturen met een verwijzing naar het artikel.

U kunt ook eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen.


Uw gegevens

Uw naam*
Uw e-mailadres*

Geadresseerde

Naam*
E-mailadres*

Uw boodschap


* Verplicht veld