Home»sport & beweegprojecten»Jeugd»Sportieve Opvang»Bewegen Samen Regelen
Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Bewegen Samen Regelen

Bewegen Samen Regelen is een portal waarmee volgens één leerlijn activiteiten worden ontsloten voor op scholen, in wijken en buurten en bij de sportvereniging.

Zo bevat de portal onder andere de methodes Bewegen in het Basisonderwijs, Spelen Samen Regelen, BSO in Beweging, een aantal series sportkennismakingslessen van verschillende sporten en de methode Kinderdagverblijf in beweging. Een aanvulling op Bewegen in het basisonderwijs is Bewegen Samen Regelen voor het passend onderwijs, bedoeld voor kinderen met een lichamelijke beperking in het reguliere onderwijs.

Alle activiteiten zijn digitaal te raadplegen en daarnaast ook uit te printen. Groepsleerkrachten, vakleerkrachten, combinatiefunctionarissen en begeleiders van de tussen- en buitenschoolse opvang en kinderdagverblijven kunnen de portal gebruiken als inspiratiebron en als tool om het beweegaanbod specifiek vorm te geven. Uitgangspunt is dat kinderen ontdekkend leren en ook zelfstandig aan de slag kunnen door de korte, duidelijke omschrijvingen en visuele ondersteuning met foto’s en videofilmpjes.
Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Contact

Arjan van der Velde
maandag t/m donderdag
telefoon: 038 - 457 77 72 dinsdag tel: 06 - 12 17 19 18
Mail Arjan van der Velde

Artikel doorsturen

Geef uw gegevens en de gegevens van de geadresseerde op om een e-mail te sturen met een verwijzing naar het artikel.

U kunt ook eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen.


Uw gegevens

Uw naam*
Uw e-mailadres*

Geadresseerde

Naam*
E-mailadres*

Uw boodschap


* Verplicht veld