Home»Sportservice Overijssel»Publicaties»Nieuws»Bericht
Artikel afdrukken Artikel doorsturen
Lancering ‘landingspagina’ Verenigingsondersteuning - Rabobank
10-07-2018

Met de Verenigingsondersteuning vanuit de Rabobank zetten de Rabobank, NOC*NSF, de aangesloten sportbonden, LKCA en Kunstbende zich in om verenigingen, die klant zijn bij de Rabobank, meer zelfredzaam en toekomstbestendig te maken. Inmiddels worden al zo’n 250 sport- en cultuurverenigingen door 60 Rabobanken ondersteund om hun ambities te verwezenlijken.

Rabo.sport

Om meer verenigingen die klant zijn, te laten zien wat de mogelijkheden van deze ondersteuning zijn en ze te enthousiasmeren om aan een Inspiratie-avond Sport en Cultuur deel te nemen, is vanuit de Rabobank de landingspagina over deze Verenigingsondersteuning gelanceerd. Hier vinden verenigingen informatie over de achtergrond en inhoud van de ondersteuning, de voordelen hiervan voor de vereniging zelf en hoe zij mee kunnen doen. Neem een kijkje op www.sport.nl/rabobank en laat je inspireren!
Snel zien en horen wat de verenigingsondersteuning vanuit de Rabobank inhoudt? Bekijk dan het filmpje waarin verschillende verenigingen vertellen waarom zij meedoen aan de ondersteuning en wat het hen oplevert.
Voor vragen over Verenigingsondersteuning vanuit de Rabobank kan contact worden opgenomen via rabobank@nocnsf.nl

Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Artikel doorsturen

Geef uw gegevens en de gegevens van de geadresseerde op om een e-mail te sturen met een verwijzing naar het artikel.

U kunt ook eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen.


Uw gegevens

Uw naam*
Uw e-mailadres*

Geadresseerde

Naam*
E-mailadres*

Uw boodschap


* Verplicht veld