Home»Sportservice Overijssel»Publicaties»Nieuws»Bericht
Artikel afdrukken Artikel doorsturen
Kennisfestival voor verenigingen en maatschappelijke organisaties
05-09-2018

LogoOp maandagavond 1 oktober wordt speciaal voor verenigingen en maatschappelijke organisaties een kennisfestival georganiseerd. Het Kennisfestival vindt aansluitend plaats op GO Overijssel en is een initiatief van ZwolleDOET!, SportService Zwolle en Stadkamer Amateurkunst. Bevlogen sprekers als James Smith en Ferenc van Damme vertellen hun verhaal. Tussen de verhalen door staan meerdere inspiratiesessies op de planning, zoals ‘Toekomstcheck verenigingen’, ‘Naar nieuwe maatschappelijke verdienmodellen’, ‘Hoe krijg je jongeren in beweging?’, ‘Help, ik zoek vrijwilligers!’. Je bepaalt zelf welke twee inspiratiesessies je bij wilt wonen.

Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

 

GO Overijssel - 1 oktober - 12.00 - 17.30 uur - Het Anker Zwolle
GO Overijssel, het gloednieuwe inspiratiefestival voor een vitaal Overijssel. Dit festival is dé ontmoetingsplek voor alle professionals op het gebied van sport, bewegen en gezondheid.

LogoDe GOALKEEPER van deze allereerste editie is cabaretier Peter Heerschop. Als GO-getter kan je tijdens GO Overijssel kennis en inspiratie opdoen over sport, bewegen en gezondheid. Drie thema’s vormen de rode draad van het festival: Future GOals, GOod Health en GO Outside. Doe mee aan inspiratiesessies (mainstage en substages), actieve workshops (activiteitenplein), brainstormsessies of bijvoorbeeld 1-op-1 adviesgesprekken (ontmoetings- en kennisplein). Uiteraard is er voldoende gelegenheid om (nieuwe) collega’s binnen sport, bewegen en gezondheid te ontmoeten. Onder het genot van een hapje van één van de foodtrucks kun je op het ontmoetingsplein met collega’s kennis delen, ideeën verder uitwerken (in een snelkookpan-sessie) of uitmaken wie de Pingpongbaas van het festival wordt. Voor meer informatie zie www.go-overijssel.nl.

Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Artikel doorsturen

Geef uw gegevens en de gegevens van de geadresseerde op om een e-mail te sturen met een verwijzing naar het artikel.

U kunt ook eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen.


Uw gegevens

Uw naam*
Uw e-mailadres*

Geadresseerde

Naam*
E-mailadres*

Uw boodschap


* Verplicht veld