Home»Sportservice Overijssel»Publicaties»Nieuws»Bericht
Artikel afdrukken Artikel doorsturen
Provincie Overijssel daagt organisaties uit om in beweging te komen
18-10-2018

Heb je als sportvereniging een goed en innovatief idee om (nog meer) mensen aan het sporten en bewegen te krijgen? Vraag dan nu bij de provincie Overijssel een subsidie aan!

De provincie daagt namelijk Overijsselse organisaties als sportclubs, buurtverenigingen en gemeenten uit om met nieuwe initiatieven te komen die zich richten op gezond leven en bewegen, maar ook op het stimuleren van noaberschap. Het idee is dat iedereen kan bewegen op zijn of haar eigen niveau en met een eigen doel. Om dit te stimuleren is op 5 oktober de subsidieregeling ‘Samen voor Elkaar’ van start gegaan. Organisatoren kunnen tot en met 9 november 2018 aanvragen indienen van maximaal €3.000,- per initiatief.

Om sportverenigingen op weg te helpen bij de aanvraag heeft Sportservice Overijssel een factsheet opgesteld met ‘Tips, tricks & ideeën’. Heb je een goed idee die je verder wilt uitwerken in een subsidieaanvraag, bekijk dan onze tips & tricks die je handvaten bieden. Wil je nog wat meer inspiratie opdoen, in de factsheet staan ook voorbeelden van kansrijke initiatieven!

Meer informatie over de subsidieregeling is beschikbaar op de website van de provincie: www.overijssel.nl/samenvoorelkaar.

Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Artikel doorsturen

Geef uw gegevens en de gegevens van de geadresseerde op om een e-mail te sturen met een verwijzing naar het artikel.

U kunt ook eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen.


Uw gegevens

Uw naam*
Uw e-mailadres*

Geadresseerde

Naam*
E-mailadres*

Uw boodschap


* Verplicht veld