Home»Sportservice Overijssel»Publicaties»Nieuws»Bericht
Artikel afdrukken Artikel doorsturen
Verkiezing Sportiefste Basisschool & S(B)O-school van Nederland 2019!
05-11-2018

Ook dit jaar gaat de KVLO, in samenwerking met NOC*NSF, de gemeente  Den Haag, de Haagse Hogeschool en nog enkele andere partners, weer op zoek naar de sportiefste basisschool van Nederland? Al jaren wordt voor het reguliere onderwijs jaarlijks de verkiezing ‘Sportiefste School van Nederland’ georganiseerd. Maar ook in het speciaal onderwijs gebeurt heel veel moois op het gebied van bewegen! Daarom wordt er dit jaar ook voor het eerst de Verkiezing Sportiefste S(B)O-school van Nederland georganiseerd. 

Deelname
Voor beide verkiezingen is het belangrijk dat er op je school voldoende en kwalitatief goede lessen bewegingsonderwijs worden gegeven en er ook een structureel buitenschools sport- en beweegaanbod in samenwerking met sportverenigingen en/of andere sportaanbieders bestaat voor alle leerlingen. Dit alles wordt georganiseerd met een duidelijke visie en neemt een duidelijke plaats in de school in. Deelnemende scholen zijn uiteraard in het bezit van het themacertificaat Bewegen en Sport van het Vignet Gezonde School.
Als school geef je aan de hand van een aantal richtlijnen aan waarom je vindt dat je school in aanmerking komt voor de titel. Meedoen aan de verkiezing is een uitstekende manier om je school te profileren op het gebied van bewegen en sport.

Inschrijven en nadere informatie
Scholen meoten zich voor 1 februari 2019 opgeven. Voor meer informatie over de verkiezingen, voorwaarden en hoe je mee kunt doen, zie de website van de KVLO: 

Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Artikel doorsturen

Geef uw gegevens en de gegevens van de geadresseerde op om een e-mail te sturen met een verwijzing naar het artikel.

U kunt ook eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen.


Uw gegevens

Uw naam*
Uw e-mailadres*

Geadresseerde

Naam*
E-mailadres*

Uw boodschap


* Verplicht veld