Subsidieregeling ‘Bewegen in de openbare ruimte 2.0’ open

De provincie Overijssel ondersteunt initiatiefnemers met plannen voor buiten bewegen. Daarvoor staat o.a. tot 31 december de subsidieregeling ‘Bewegen in de openbare ruimte 2.0’ open. Begin 2019 heeft de provincie voor het eerst een subsidieronde gehouden voor initiatieven rond buiten bewegen. Gedeputeerde Roy de Witte: “Heel veel sportieve plannenmakers hebben voorstellen ingediend waaruit we vijf mooie initiatieven hebben kunnen ondersteunen. Er is onder meer een beweegroute aangelegd, jongeren zijn opgeleid tot basketbalinstructeur en er ligt een mooi plan voor een multifunctioneel beweegveld. Ik hoop dat we in deze tweede ronde weer een aantal sportieve initiatieven kunnen ondersteunen en zo samen nog meer mensen in beweging krijgen.” De provincie is op zoek naar plannen die vernieuwend zijn en verschillende partijen samen brengen rond sport en bewegen. Ook moet het gaan om een initiatief dat voor iedereen toegankelijk is.

Subsidie aanvragen
Subsidie aanvragen kan digitaal van 15 oktober tot en met 31 december via het subsidieloket. De subsidieaanvragen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Er is budget om ongeveer tien initiatieven te ondersteunen.

Bekijk hier het filmpje van de provincie Overijssel over de nieuwe regeling.

Ondersteuning
Ondersteuning nodig bij je aanvraag? Neem gerust contact met ons, we helpen je graag verder (info@sportserviceoverijssel.nl of 038 – 45 777 70).

Bron: Provincie Overijssel